![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Погода | Расписание поездов | Фото | Форумы | Хостинг |
![]() ![]() ![]() |
*** | |
|
Сябры! Падкажыце! Ці есць у гурта Impatt афіцыяльны сайт? Гэта вельмі цікавы гурт. Яны удзельнічалі у запісі альбома Personal Depeche belarusian dm tribute (кали хто не ведае, гэты дыск быў записаны падчас визиту групы Depeche Mode у нашу краіну. Нашы группы на беларускай, рускай і англійскай мовах пяюць песні DM). Усім раю паслухаць гэты зборнік!
| |
|
Кстати говоря, сейчас одним из основных требований к Металл-музыкантам является необходимость исполнения песен на белорусском языке. Мы(HELL'S GATE), все новые песни сочиняем на белорусском, дабы получить хоть какое-то продвижение.
| |
|
QUOTE все новые песни сочиняем на белорусском Гэт вельмі добра!!! Але ж я і не фэн метала. Дарэчы, хто небудзь ведае, дзе можна знайсці "Рухавік Рэпу"? | |
|
Tarpach і Маўзэр - сапраўды самыя таленавітыя беларускія рокеры апошняга ЧАСу.
| |
|
QUOTE(booxter @ Sep 11 2005, 10:40) Hehe, Szanounyja! ja b tak nie zapisvau ich adrazu u SAMYJA,SAMYJA. Bacyli my ich na sioletnim BASOVISCY. Fakt, u Mauzera muzycka hucala pryjemna, ale byli i insyja - napryklad, Recha (darecy na maju dumku, u konkursi jany byli najlepsyja :D! Vos takija bliny Due all my RESPECT, Palkounik from C.P.B. ps. Tam jasce Krou zojdzie, dyk jon ad siabie dakladzie :D :D :D | |
|
Вядома што зайдзе, й вядома што дакладзе :)
Я шчыра кажучы згодны з Палкоўнікам, дык што нават ня ведаю што і дакласці.... | |
|
QUOTE(Anro @ Oct 5 2005, 13:11) Як вы лічаце - як развіваецца беларускамоўная музыка ў Беларусі, ці ёсць у яе шанец абысці расейскамоўныя песьні беларускіх гуртоў і выканаўцаў? Мы ўжо на падобнае пытанне адказвалі ў інтэрв'ю для Музыкальнай Газэты. Таму спачатку скап'юю наш адказ, а пасля дадам ад сябе яшчэ некалькі сказаў. Что можете сказать об уровне белорусской сцены? Кроў: Наконт узроўня беларускай сцэны можна шмат пісаць. Наогул выглядае вельмі кепска. А што тут здзіўляцца?! Па краіне дзе музычныя піраты маюць больш праў, ад саміх выканаўцаў спадзяваціся няма чаго. Трэба разумець, што кожны, без выключэнняў кожны чалавек мусіць з чагосці ўтрымліваць сябе, сям’ю, карміць дзяцей. Дый таксама хочацца недзе паехаць на турыстычную пуцёўку. Адпачыць таксама трэба. Хочацца таксама прыгожую вопратку купіць, ездзіць добрай машынай і гэтак далей. Кожны да гэтага імкнецца і няма чаго тут укрываць, гэта нармальна. А на ўсё гэта патрэбныя грошы. Каб мець грошы, трэба іх зарабіць. І зараз распавядзіце мне як можа зарабіць музыкант, калі ягоныя кружэлкі можна купіць нелегальна на рынке, дзе яны каштуюць таней ніж у краме? Застаюцца толькі канцэрты. Не буду ўжо казаць колькі за канцэрты зарабляюць, бо чытачы або будуць смяяцца, або плакаць. Дык і канцэртаў не шмат, бо хто мае зараз грошы каб на канцэрты хадзіць. А ўладальніку клюба гэта таксама павінна аплочвацца, ён таксама хоча зарабіць, бо ў яго свая сям’я й дзеці. Ды яшчэ нельга памянуць, што адны з найлепшых выканаўцаў у Беларусі звычайна забаронены. А калі нельга зарабіць на музыцэ, дык трэба шукаць нешта іншае, бо паветрам не пракормішся. Музыка адстаўляецца на другі бок. І робіцца не працай, а скажам прыемнасцю, хоббі. А не сакрэт што каб штосці добра рабіць, трэба гэтаму аддацца ў 100%. Вось у такой краіне і жывем. І які ў нас можа быць узровень беларускай сцэны? А паглядзіце колькі беларускіх талантаў павыязжала да Масквы. Амаль што ўсе найлепшыя зоркі расейскай эстрады або габрэі, або беларусы. Гэта аб чымсці сведчыць, праўда?! І ўстава 75 адсоткаў беларускіх выканаўцаў у радыё не дамамогуць. Палкоўнік: Ірына Дарафеева сваім “Чоўнам” беларускую музыку не ўратуе. А “Славянскі базар” мяне перастаў цешыць ужо даўно. Бо ня мае такога “паўэру”, які калісьці меў. Штучны, салодкі. Усе выкануўцы падобныя адзін на другога. Гэта зразумела, бо тады большыя шансы на камэрцыйны посьпех. Але ж трэба мець нейкае сцэнічнае сумленьне, годнасць. Прынамсі старацца стацца індывідыальнасьцю, а не чарговым гуртом ці сьпеваком, падобным да “Ласкавага Маю”, “Іванушак”, “ВіаГРЫ” ці Максіма Галкіна з Надзеяй Бабкінай. Каб узняць узровень беларускай эстрады, трэба перастаць яе кантраляваць. Музыку нельга ставіць у рамкі. Развіваецца яна кепска. Дзяржава не мусіць дапамагаць, але павінна не перашкаджаць. Шанец ёсць, таму што як я пісаў ужо раней, амаль што ўся расейская эстрада гэта або габрэі або беларусы. Значыцца патэнцыял ёсць. Далей. Такія песні, як напрыклад Н.Р.М.а Тры Чарапахі падабаюцца ўсім. А напрыклад "Палац" робіць фурору на беларускіх дыскатэках. Проста трэба прамаваць беларускасць. Круціць кліпы беларускамоўных гуртоў па ТВ, па радыё. А што з таго калі палова най лепшых забаронена Лукой?! А калі ўжо робіцца нейкія наказы тыпу 75% беларусаў у радыё, дык трэба рабіць ужо 75% беларускамоўных выкананнеў. Што з таго што Боря Маісееў беларус (дарэчы ён габрэй), калі ён спявае па расейску. Дый 75% гэта за шмат, трэба ўсё рабіць паступова. Бо мы зараз не маем столькі беларускамоўнай (якаснай) музыкі каб запоўніць эфір. Трэба прамаваць, папулярызаваць. Тады будзе з'яўляцца больш такіх выканаўцаў. Й людзі будуць хацець гэта слухаць, і нават не будуць патрэбныя наказы 75%..... | |
|
Ріма гэта вельмі добры гурт, мне вельмі падабаецца, асабіста іх славутая тэма - "Пад Беларускім Небам".
| |
|
Без мяне там не абыйшлось :P
Толькі шкада што па телебачанню не паказалі :thumbdown: | |
|
А і з таго і з таго чытаў.
Дык я не кажу, што вогуле не было тэлебачання. Я кажу што мяне не было :) Па тэлебачанню паказывалі толькі праект TVP, дзе нашыя музыкі сьпявалі па беларуску польскія песьні. А я не трапіў бо не хацеў з сябе ідыёта рабіць, бо сумневаюсь што змог бы зачытаць песьні беларускіх рокераў перакладзеныя на польскі. | |
|
ja tam byla bylo supier i po celewizoru pokazywali:)
ja nadziejus czto wse proszlo nie zria Фота: www.charter97.org ja dedumala czto popala na fotku | |
|
QUOTE(CREATOR @ Sep 9 2005, 21:36) Кстати говоря, сейчас одним из основных требований к Металл-музыкантам является необходимость исполнения песен на белорусском языке. Мы(HELL'S GATE), все новые песни сочиняем на белорусском, дабы получить хоть какое-то продвижение. Калi вы размауляеце (пiшаце), у мяне складваецца такое уражаньне, што вы трызьнiце. 2) Ну, а калi вы складаеце вашыя песьнi па-беларуску толькi з-за таго, каб прабiцца, дык тады вiншую...прыехалi. Дам вам параду: не пiшыце больш, сьпявайце па-расейску, цi можа трасянкай, так будзе больш зразумела i вам, i вашым аматарам. | |
|
А вось і фота з майго выступу на канцэрце ў Варшаве - Салідарные з Беларусю. Пазьней пашукаю можа ў кагосьці яшчэ фоткі з выступу майго знайдуцца.
(IMG:http://i14.photobucket.com/albums/a348/pablothecrow/krousolbel.jpg) А тут яшчэ некалькі фотак з канцэрту ў Польшчы - | |
|
2Krou
Вы будете 18-го на Бангалоре? | |
|
Ну так я ж не просто так у Krou спрашиваю :)
| |
|
QUOTE(sEXEcutor @ Mar 16 2006, 17:21) Вось і ху*вая навіна. Мы не выступім нажаль на Бангалоры :( У нас тут праблема атрымалась, не буду распавядаць... Карацей мы папрасілі каб наш трэк уключылі на Бангалоры, але нажаль у жывую не выступім. Проста не зможам. Нажаль... :( P.S. Але мы ўсім сэрцам падтрымліваем нашага кандыдата - Мілінкевіча, таму й падтрымалі акцыю музыкі За Свабоду! :thumbsup: | |
|
Вось яшчэ адзін здымак з канцэрту.
(IMG:http://i14.photobucket.com/albums/a348/pablothecrow/z3209773g1nj.jpg) | |
![]() ![]() |