![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Погода | Расписание поездов | Фото | Форумы | Хостинг |
![]() ![]() ![]() |
Подпиши купюру!
| |
|
А вопросик ты сам придумал или как. Как только увижу в Минске такую купюру сраз скажу....
| |
|
:D :D :D В тему:
Хочешь думать как Лукашенко? Смотри БТ. Зомбируем всех: БТ в Еворопу! БТ- БоТва Прямо счас подпишу пару бумажек.... :) | |
|
А мы решили просто присылать им туалетную бумагу.
Даже без текста. Я уже почти рулон отправила... | |
|
Чья идея?
Подхватываю. Подписываю купюр 20 и завтра же в магазин. | |
|
АКЦЫЯ СУПРАЦЬ ФАЛЬШЫВАЙ ІНАЎГУРАЦЫІ.
ЗА ВОЛЬНУЮ БЕЛАРУСЬ! ЗА НОВЫЯ ВЫБАРЫ! 7 красавіка 2006 18:30 пл. Каліноўскага (былая Кастрычніцкая) Менск | |
|
А вы знаете что день знаки с надписями по закону и положению нац банка не принимаються для обращения О как..... Так что не подписывайте сильно большие купюры :)
Бугага а то буш потом бегать и искать где их слить..... Anro а чего ты на бел языке шпаришь. Вродь де объсяешься на РУС... Иль эт такой стеб... | |
|
Идея с одного ЖЖ.
| |
|
Да анро :) Как МСК'а меняет Людей.... Бугага. А Албански случаем не учишь. lol
:poster_offtopic: Предупреждение за флуд и оффтоп by sEXEcutor | |
|
Зварот да грамадзянаў Беларусі
Паважаныя грамадзяне Беларусі! Падзеі 19 – 25 сакавіка паказалі, што беларускі народ мае сілы, каб спыніць дыктатуру, якая ў гэтыя дні адкрыта выявіла сваю фашысцкую сутнасьць. Беларусаў ня ўдасца запалохаць і зрабіць паслухмяным “рэсурсам” групоўкі некультурных, малаадукаваных людзей. Заклікаем 7 красавіка а 18:30 усіх, каму дарагія воля і незалежнасьць Беларусі, на Цэнтральную плошчу Менску (змагарная моладзь 22 сакавіка назвала яе плошчай Кастуся Каліноўскага). Нашы лёзунгі: “За вольную Беларусь!”, “Фашызм ня пройдзе!”, “НЕ - фальшываму прэзыдэнту!”, “НЕ - трэцяму тэрміну!” Беларускі Нацыянальна-Вызвольны Рух (хацеласяб адчыніць адзельный топік пад гэты зварот але баюсь што зноў забаняць) | |
|
Добрая думка!
QUOTE З радасьцю падтрымаў бы, але ж няма ў нас такіх грошаў, рублёў беларускіх. а у мяне ёсць, засталіся з лета і восені, трэба будзе падпісаць і уперад! Усім трэба сказаць аб гэтым ;) :thumbsup: | |
|
Вольная Беларусь - Новыя выбары (Акцыя супраць фальшывай “інаўгурацыі” і дыктатуры)
Выбарчая кампанія і крывавыя падзеі пасьля 19 сакавіка паказалі, што ў нашай краіне ўсталяваны антыбеларускі фашыстоўскі рэжым. Беларусам зноў накідваюць учарашні дзень, пагражаюць злучыць з Расеяй. На 8 красавіка на Цэнтральнай плошчы Менска прызначылі ўрачыстае "ўступленьне ў прэзыдэнцкую пасаду" на трэці тэрмін палітычнага фальсіфікатара А. Лукашэнкі. Мерапрыемства, якое плянуюць, ёсьць зьдзек над беларускімі людзьмі, над Законам і Беларусяй. Нельга дапускацца, каб беларусам плявалі ў твар. Грамадзяне Беларусі ўжо выступілі з ініцыятывай не прымаць паказную "інаўгурацыю" ўзурпатара і выказаць гэта публічна. Ад імя Беларускага Нацыянальна-Вызвольнага Руху і ягоных арганізацыяў падтрымліваю масавы паход у Менск на плошчу Кастуся Каліноўскага (былая Кастрычніцкая) і заклікаю ісьці ўсіх, каму дарагая вольная будучыня Беларусі. Збор на плошчы 7 красавіка ў 18.30. НЕ - фашызму! Фальсіфікатар - не прэзыдэнт! За новыя выбары! За вольную Беларусь! Зянон Пазьняк | |
|
Уже пустил в оборот купюр 50. Не столько из за нелюбви к белорусскому телевидению, сколько из-за любви к флэш-мобам.
QUOTE Идея с одного ЖЖ. Кстати, сейчас этот сайт имеет более модное название: "до" :)) | |
|
Мне сегодня в магазине на сдачу дали 500-рублевку, на которой написано - Ганьба БТ!
Так приятно было. 2Tventin QUOTE Кстати, сейчас этот сайт имеет более модное название: "до" :)) Решил познакомить общественность с этим креативом? :)) | |
|
QUOTE Anro а чего ты на бел языке шпаришь. Вродь де объсяешься на РУС... Иль эт такой стеб... Наколькі я ведаю, Anro зараз у Расіі, так што дзіўна, што ён навогул сваёй мовы не забыўся. Па-другое, у нашым грамадтве глядзяць на людзей, што гавораць паўсядзённа на беларускай, як на жывёл у заапарку: у магазінах аглядаюцца, на вуліцах пальцам паказваюць... Я то ўжо даўно прывык да гэтага, але некаторыя мае больш адчувальныя да знешніх крыўд сябры пачынаюць даказваць сваю годнасць беларуса ўсім, хто ў ёй сумняваецца: усялякім шалёным цёткам, міліцыянерам, пацанам, што завісаюць пад камп'ютарнымі салонамі... Гэтая карціна выб'е слязу з апошняй пачвары. Дурное у нас грамадства - патрэбны змены, і не толькі прэзыдэнта. А грошы я падпісаў і ўжо пусціў у абарот (купіў трусы). | |
|
Падпісаў 15 расейскіх купюр, ад 10-ці да 100 руб. і яны ужо трапілі у абарот :D
таксама падпісаў і беларускія грошы, але яны яшчэ толькі летам будуць у Беларусі :) | |
|
Ходил по минску и специально смотрел на все купюры которые были у меня. Ж( Ни одной подписаной Ж()
| |
|
Может в Сморгони ченить забомбить на выходных каких нибудь?
Tventin, ты у нас любитель по серфить по форумам, мот предложишь ченить? | |
|
23naK
QUOTE Tventin, ты у нас любитель по серфить по форумам, мот предложишь ченить? Единственный форум на котором я регулярно бываю - этот. Зато ты у нас любитель пофлудить по форумам, "мот" будешь думать вначале, прежде чем говорить "ченить"? :))) QUOTE мот предложишь ченить? Предложений пока нет. | |
|
Уже .
| |
![]() ![]() |