![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Погода | Расписание поездов | Фото | ФорумыХостинг |
![]() ![]() ![]() |
*** | |
|
А я больш усяго люблю дранікі з мясам і жараным лукам. толькі вось рэцэпта.нажаль, не ведаю :mellow: :unsure:
Anro: У беларускім куточку пішам па-беларуску. Сообщение отредактировано Anro: Sep 26 2005, 15:21 | |
|
Помню, что первое осознанное приобщение к белорусской кухне удивило меня обилием вкусных блюд из картошки. Например, просто чудом казались клёцки! И свекольный суп с картофельным пюре вместо хлеба. Я уже не говорю про драники и "цепелины".
| |
|
QUOTE(Jazzwoman @ Oct 3 2005, 20:48) Помню, что первое осознанное приобщение к белорусской кухне удивило меня обилием вкусных блюд из картошки. Например, просто чудом казались клёцки! И свекольный суп с картофельным пюре вместо хлеба. Я уже не говорю про драники и "цепелины". Цэпэліны гэта як раз Жмудзінская кухня (сёняшняя Літва.... нажаль) ;) Не надарма на Беларусаў кажуць "бульбяшы" :lol: | |
|
Яйка смажанае на патэльнi.
Патэльню (1 шт) патрымаць 3 хвiлiны на вагнi, палiць алеем i узьбiць яйка. Смачна есьцi.. | |
|
QUOTE КЛЁЦКІ БУЛЬБЯНЫЯ З МЯСАМ Эту прелесть готовит моя бабушка... Самое вкусное блюдо в мире! | |
|
Малочны суп з бульбянымі клёцкамі :good:
| |
|
Дранікі :lol:
| |
|
Мачанка
Хто не ведае, гэта страва, у якой бляны (можна и нешта другое) макаюць у мачанку (гатуецца так => Варыцца мяса, затым у каструлю з мясам и бульенам дабауляецца малако, яйки и мука + спецыи, каму якия падабаюцца) | |
|
ой, да-а-а!!!Мачанка-это что-то! Эту вкуснотищу я всегда когда приезжаю к бабушке прошу приготовить, только вот у самой немного не так выходит, но всё равно вкусно.
| |
![]() ![]() |