![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Наш город | Погода | Расписание поездов | Карты | Фото | Форумы | Гороскоп |
![]() ![]() ![]() |
Я ведаю і спяваю прыгожыя беларускія песні пра каханне.
| |
|
Не знаю как насчет старых песен, но вот одна из моих любимых беларуских - Дэдмарш - Непазбежнасць.
| |
|
QUOTE Беларусская эстрада, думаю со мной все согласятся, оставляет желать лучшего А как же NRM, Крыви, Гарадския, Крамбамбуля, J_Mopc? Это ж можно сказать классика белорусской музыки (не считая Песняров и Сябров). "Простыя словы" - эта песня тебе понравилась, насколько я помню. Да и "Піва", "Маладое піва", "Безалкагольнае піва". Хит дискотек этого лета "Я вас любіў...". В общем все не так безнадежно. Хотя негативных моментов гораздо больше. | |
|
Не всё то эстрада, что показывают по телевизору. Мне нравится песня Крамы "Вецер жыве ў травах"- какие красивые там стихи!
Чыстай вады кубак Соль і крыху хлеба У валасы ветра У вочы крыху неба Да болю ў нагах- шляху Да болю ў руках- працы І свежым паветрам вольны уздых... | |
|
несомненно Песняры " Полонез", песня хоть и на русском но группа то, белорусская :P
| |
|
А як жа "Цячэ вада ў яркі"? Бо яе спяваюць усе і ўсюды. Практычна ні адно застолле без яе не абыходзіцца.
Наогул, шматлікія песні "Сяброў", "Верасоў", "Песняроў" мне асабіста вельмі падабаюцца. І слухая іх, перапаўняюся гонарам за сваю Айчыну. Сообщение отредактировано Anro: Sep 20 2005, 18:28 | |
|
Вядома што "Купалінка" :rolleyes:
Або, вельмі падабаецца мне песня "Нёман", яна ёсць на кружэлцы музычнага праекту - "Я Нарадзіўся Тут". | |
|
QUOTE "Купалінка" Напэўна, найбольш вядомая песня за межамі Беларусі
| |
|
QUOTE NRM, Гарадския, Крамбамбуля, J_Mopc? Это ж можно сказать классика белорусской музыки (не считая Песняров и Сябров). Падтрымлiваю!!! | |
|
Я больш падтрымліваю беларускі ХІП-ХАП! ды і NRM нядрэнна спяваюць...
| |
|
З "хіп-хапа" можна ўспомніць наш Чырвоным Па Беламу
| |
|
Вось "НЕ ЖАДАЮ" у ЧпБ - гэта найлепшая беларускамоўная песня із усіх якія я калісці чуў.
....бо не цэніць героеў мая Беларусь...... | |
|
паслухайце таню беланогаю и вам усе стане зразумела!!!!!!!!!!!!!!1
:elochka: | |
|
ТУт можна спампаваць шмат чаго з бел музыкі-
| |
![]() ![]() |