![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Погода | Расписание поездов | Фото | ФорумыХостинг |
![]() ![]() ![]() |
Для кого-то это привычка, кто-то не опаздывает вообще. Ну так как? | |
|
стараюсь не опаздывать... и не люблю опаздывать...
| |
|
ой, начиная с класса 7го всегда опаздывала на уроки ну хоть на минуточку. Если пришла со звонком, то в классе удивлялись. В колледже такая же картина творилась. Отмечать отсутствующих начинали спустя минут пятнадцать после начала пары. Хотя я старалась не опаздывать. И встану пораньше, и с вечера приготовлю вещи и т. д. Но всё равно потом как угарелая неслась на занятия. На практику тоже приходила впритык, или с опозданием. Хорошо, что везде мне попадались люди хорошие и мне всё сходило с рук. А вот на работу когда устроюсь, надо будет взять себя в руки. Это ведь уже не школа, да и не колледж. Денюжку надо зарабатывать :cry2:
| |
|
Я везде и всегда опаздываю, даже на работу. А на погулять меня ждут иногда часа по 3. Плохая привычка, но ничего не могу с собой поделать.
И вообще, я не опаздываю, я задерживаюсь!.. :biggrin: | |
|
заўсёды спазняюся на першы ўрок. і не мае значэння, паднялася я а шостай, ці а палове восьмай.
амаль кожны тыдзень ў дзенніку на радочках для заўваг з'яўляюцца скаргі на спазненні. ёсць настаўнікі, якім гэта ўжо надакучыла. яны проста не ўпускаюць у клас. а ёсць тыя, хто ўжо звыкся з гэтым маім "заганам". яны ўжо ведаюць, што калі хтосьці стукае ў дзьверы пасля таго, як прайшло ўжо 15 хвілін урока, то гэта я. не адчыніўшы дзьверы, кажуць: "уваходзь, Лена", ці проста "добрай раніцы, Лена!" і ўсміхаюцца. і праўда, ніколі не разумела, як можна на мяне злавацца (: бывае, прыйду ў школу, а ўжо 10 хвілін прайшло. і проста не хочацца стаяць пад дзьвярыма, грукаць, прасіць прабачэння і ісці праз ўвесь клас на сваё месца. здаецца, прасцей пайсці ў бібліятэку, ці пагуляць па горадзе, калі цёпла, таму гэта звычайная з'ява, калі на першых ўроках я проста не прысутнічаю. | |
|
даже если на 5 минут опоздал, уже на урок не иду)
PS калини уже сказал, что за каждый пропущеный урок мне по печени будет лупить :D гы | |
|
дарэчы, наконт філонаў. бывала так, што з-за таго, што не паспявала літаральна на некалькі хвілін, то не йшла ў школу. так было на пачатку гэтай чвэрці. не хадзіла 4 дні ў школу, затое хадзіла ў адзін з суседніх двароў і ўвесь гэты час гайдалася на арэлях.
на наступны тыдзень да мяне падыйшла адна настаўніца, сказала што мяне з-за філонаў збіраюцца ставіць на нейкую там прафілактыку. я ажно збялела. справа ў тым, што аб гэтым маглі даведацца мае бацькі. з усімі наступствамі, але потым абыйшлося. з таго часу не філоню днямі, толькі ўрокамі. | |
|
так-так!
а я опаздываю на немножко, но только когда точно знаю, что сойдет с рук))))) не люблю опаздывать к любимому и друзьям и как следствие никогда не опаздываю, а вот все остальные постоянно это наблюдают)) на работу я прихожу на 15-25 минут позже.... ну ничего не могу поделать! даже если вовремя из дома выхожу.. все равно такая фигня!!! я постоянно что то пытаюсь успеть еще утром сделать.. и итог - я системный опоздун :lol: | |
|
На встречи с друзьями часто опаздываю. Они уже привыкли и сами никуда не торопятся... :biggrin:
И вот странно: в универ я в этом году опаздывала если нам надо было на занятия позже чем на 9.50. А если нам надо было на 8.00 - 8.55, то я вообще приходила чуть ли не на час раньше... :blink: | |
![]() ![]() |