![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Наш город | Погода | Расписание поездов | Карты | Фото | Форумы | Гороскоп |
![]() ![]() ![]() |
*** | |
|
Хотел бы послушать последний альбом группы "ЗЬМЯЯ", "IMPRUDENCE", "PARTYZONE", "ZNICH"...
У самого есть "Deadmarsh", "Сонцеворот", "ZNICH", "ASGUARD", "IMPRUDENCE", "КуКлы", "Gateward", "Morbid Victory". | |
|
А так же видео(концерт) группы РАСТА
| |
|
2PURITY
РАСТА это русскими буквами или латинскими? | |
|
Ёсць фактычна ўсё : ад поўнай калекцыі МРОІ да складанкі ПЕСЬНІ СВАБОДЫ.
Калі што-небудзь патрэбна - пішыце на Chegor@me.by Ці шукайце мяне пад нікам Chegor на studenty.by ці histclub.com (пішыце ў прыват і г.д.) | |
|
Да Chegor:
Прыедзеш - дамовімся, сустрэнімся можа зноў, пакуль я твой дыск яшчэ не пра**аў. Яшчэ чаго-небудзь вазьму: цікавіць "Зьніч", "Крама" і Ulis, шмат чаго яшчэ, складанкі новыя напрыклад. Толькі сам тэлефануй, а то твой БЕЛСЕЛ мяне ўшчэнт разарыць. :D | |
|
Шаноўны Анро! Я, канешне, не па тэме, але мне вельмі трэба. :unsure:
Ведаю, што вы маеце пэўны досвед у даследаванні праблемы абаранкаў увогуле і абаранкаў у Смаргоні ў прыватнасці. Падкажыце, калі ласка, крыніцы. Дзе можна пачытаць пра абаранкі? Дзякуй. :flowers1: Мой адрас grht@yandex.ru. А лепш svetishko@tut.by. Тэлефон 5751652. ;) | |
|
QUOTE Падкажыце, калі ласка, крыніцы. Дзе можна пачытаць пра абаранкі? Канешне, не па тэме B) | |
|
2crutvert
сакрэт баранак не знойдзены!!!! :bang: Так что таких баранок больши никогда не будет :no: млин, оффтоп форева | |
![]() ![]() |